Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/zenvizer.com/public_html/wp-content/themes/startit/framework/modules/title/title-functions.php on line 446

At stå ved sig selv – sex og instinkter

Sex sundhed balance

At stå ved sig selv – sex og instinkter

Det har til alle tider været i enten mindre eller større grad normalt at undertrykke sine seksuelle lyster. Særligt seksualiteten har været noget, som har været enten forbudt eller tabulagt i hundreder eller tusinder ord. Mens homoseksualitet eksempelvis var acceptabelt i det gamle Grækenland og Rom, så har det været forbudt og endda strafbart i hele den efterfølgende kristne periode frem til i dag.

Stadigvæk i store dele af verden er homeseksualitet enten forbudt og strafbart ved lov, eller noget der anses for så afvigende at man ikke er åben omkring det. Og vi skal ikke langt væk fra Danmark, før det er noget man straffer folk hårdt for. I Rusland er det igen blevet forbudt ved lov, efter at Lenin i 1922 gjorde det straffrit.

Hvad sker der, når man undertrykker sine seksuelle lyster?

Vi ved fra Fifty Sahdes of Grey og dominans og bdsm, at lyster nemt undertrykkes, og de gerne vil sættes fri. Det er ikke nyt, selv Marquis de Sade var en populær og kontroversiel skikkelse, men vi ved også at hård porno og sex er i stigende efterspørgsel.

Det er klart et udtryk for seksuelle lyster, som det bliver mindre tabubelagt at sætte fri og udleve. Og at der bliver mere og mere som på hjemmesiden xdom.

Vi skal i øvrigt kun være glade for denne udvikling. For det betyder i den sidste ende bare, at vi er mindre hæmmede, mere glade, og får et generelt dejligere liv med balance.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Zen Wizer
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website