Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/zenvizer.com/public_html/wp-content/themes/startit/framework/modules/title/title-functions.php on line 446

At finde glæde i hverdagen

At finde glæde i hverdagen

Sådan finder du glæde i hverdagen

Spørg dig selv, hvor glad er du på en skala fra 1 til 10?

Jeg håber, at de fleste af jer svarer mere end 7 på omfanget af lykke, fordi mange studier tyder på, at det i dag er svært at se glæde hos mennesker.

Et par dage tilbage talte jeg med min kære ven, som ikke synes at være i et lykkeligere rum. Mind dig, hun har et godt arbejde, mange venner, og det gør det ret godt i livet. Hun fortalte mig: “Du ved, jeg har opnået alt, hvad jeg ønskede – det bedste arbejde, der bor i en by, men jeg føler mig ikke mere glad.”

Hun fortsatte: “Jeg savner at være et barn, da livet var meget enklere og lykkeligere, da der ikke var byrder, ansvar og forventninger til at leve op til. Små ting som is, ferie, picnics, shopping var de største glæder i mit liv. Og nu, når jeg er voksen op, har jeg indset, at selv at bruge penge på de dyreste ting ikke kan virkelig føje op til vores lykke niveauer. ”

Jeg følte mig dårligt for hende, men for at oplyse sit humør bestilte jeg sin yndlingschokoladebrune. Gæt hvad? Chokolade brownie gjorde hvad det var forventet at gøre, og hun blev jublet op igen. Det var præcis, da det ramte mig – hemmeligheden til lykke. Vi er ikke glade for, at vi har hele begrebet lykke forkert.

Læs også: 10.000 skridt for sundhed og mindre stress.

Lykke er et valg. Det starter og slutter med dig ikke med noget andet end dig.

Jeg bringer dig nogle enkle måder, der helt sikkert vil gøre dit liv meget lykkeligere og lykkelige:

1. Stop med at søge efter lykken

Ting ved lykke er, at jo mere du ser ud for det, desto mindre sandsynligt vil du finde det. Hovedårsagen til vores utilfredshed er, at vi har tendens til at udskyde vores lykke. Vi tror, ​​at få et bestemt job eller køre en bestemt bil ville gøre os lykkelige. Hvis du ikke er, hvor du stræber efter at nå professionelt, være glad for, at du i det mindste har et job, når der er så mange arbejdsløse derude.

Lykke er ikke fundet, den er skabt.

Stop med at jagte lykke. Bare et kig rundt, og jeg er sikker på at du vil give ti grunde til at være glad og glad i livet.

2. Lav en god morgenrutine

Der er meget sagt og skrevet om vigtigheden af ​​morgenrutiner. Hvad jeg siger er at skabe en god rutine for dig selv og sørg for at du træder ind i denne rutine, så snart du vågner op.

Hvis du kan lide at træne og udøve, prøv at lave det om morgenen. Ifølge forskere ved University of Vermont kan 20 minutters træning have en positiv effekt på dig så længe som 12 timer. Du kan også forsøge at lave andre ting som meditation, yoga, journaling, læsning og se, hvad der virker bedst for dig.

3. Find ud af, hvad der gør dig glad og begynde at gøre det

Den væsentligste årsag til vores utilfredshed er, at vi heller ikke gør ting, som vi kan lide at gøre, eller vi har ikke tid til at gøre det. Uanset hvad der er tilfældet, skal du være forsætlig om lykke til at være i dit lykkelige selv.

Du behøver ikke at gøre noget særligt for at føle sig glad og glad hver dag. Bare begynd at lave ting, du kunne lide at gøre, når du var ung. Det kunne være alt – skitsering, dans, skrive digte, havearbejde eller noget, der giver dig et spark. Hver weekend prøver jeg mine hænder på en ny opskrift. Selvom det ikke er så godt af en skål, er madlavning ikke mindre end en terapi for mig.

4. udtrykke taknemmelighed

Vi undlader at lægge mærke til, hvor lykkeligt vores eget liv er, når vi begynder at sammenligne det med andre. Konstant at sammenligne vores liv med andre er meget mere som at ignorere isen i egen hånd og længes efter andres.

Disse smukke ord af Denis Waitley opsummerer smukt sammenhængen mellem taknemmelighed og lykke. Han sagde: “Lykke kan ikke rejses til, ejes, tjent, nedslidt eller forbruges. Det er den åndelige oplevelse at leve hvert minut med kærlighed, nåde og taknemmelighed. “Glem aldrig, at taknemmelighed kan omdanne almindelige dage til Thanksgiving, rutinejob i glæde og ændre almindelige muligheder i velsignelser.

5. Omgiv dig med glade sjæle

De mennesker, du omgiver dig med, kan have en livsændrende virkning på dit liv. Måske det var derfor, din mor bad dig altid om at være godt, mens du var ung. Enhver fra dine venner til dine kolleger til familiemedlemmer, hver enkelt af dem kan påvirke dit liv og lykke niveau dramatisk.

Lav en bevidst indsats for at omringe dig selv med positive, lykkelige og opløftende mennesker, fordi du vil være et produkt af dit miljø. Som de siger, at energier er smitsom, så omgiver dig selv med disse tre typer mennesker:

Den inspirerede

Den spændte

Den taknemmelige

Se en film sammen med din ven. Lær andre at kender på Kino.dk. Hyg dig med folk!

6. Begynd at værdsætte de små ting i livet

Vi lever i en kultur, der fejrer store præstationer og store sejre, som vi ofte glemmer at sætte pris på de små ting, der får os til at føle os levende. Lykke kommer ikke altid fra banebrydende eller livskørende begivenhed

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Zen Wizer
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website